Uluçay, 'Gayretlerimizden hiçbir zaman ödün vermeyeceğiz'

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Sevgi Yolu'nda Afyonkarahisar esnafını ziyaret ederek, yerel kalkınma ve esnafa destek vaatlerini dile getirdi

Siyaset 2.02.2024 11:11:17 0
Uluçay,

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Sevgi Yolu'nda gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde, yerel kalkınma ve esnafın desteklenmesi konularında önemli açıklamalarda bulundu. 

Uluçay, ziyarette önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve teşkilat mensuplarıyla birlikte esnafı selamladı.

Esnaf ziyaretinde konuşan Uluçay, "Sevgi Yolu'ndaki esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımız davamıza ve Sayın Bakanımıza her zaman destek verdiler. 

Şimdi de sahip çıkacaklarından hiçbir şüphemiz yok. Yerel esnaflarımıza kalkınmaları için her türlü desteği vereceğiz. 

Projelerimizle esnaflarımızı daha da ileri seviyede kalkındırmayı hedefliyoruz. Talep ve isteklerini birebir dinleyip çözüm önerilerimizi sunacağız. 

Bakanlarımızın ve milletvekillerimizin destekleriyle daha mutlu bir Afyonkarahisar'ı birlikte inşa edeceğiz." şeklinde konuştu.

Uluçay, sözlerine şöyle devam etti: "Sürdürülebilir bir şehir inşa etmek yolunda gayretlerimizden hiçbir zaman ödün vermeyeceğiz. 

Yeni dönemde gerçekleştireceğimiz yatırımlar ile şehrimize dinamizm, estetik ve daha güçlü bir vizyon katacağız. 

Kalkınma yerelde başlar şiarıyla AK Belediyecilik ve gönül belediyeciliğinin farkını bir kez daha Afyonkarahisar'ımızda hissettireceğiz."

#Afyonkarahisar #AKParti #BelediyeBaşkanı #EsnafDesteği #YerelKalkınma #Uluçay2024


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °