Uluçay, gençlere özel projelerini açıkladı

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, gençlerle samimi bir sohbet programında buluştu ve gelecek hedeflerini paylaştı

Siyaset 25.01.2024 15:44:46 0
Uluçay, gençlere özel projelerini açıkladı

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Erenler Bölgesi'nde gençlerle gerçekleştirdiği samimi sohbet programında, gençlerin düşüncelerini, önerilerini dinleyerek, fikir alışverişinde bulundu. 

Uluçay, gençlerle bir araya gelmenin kendileri için büyük bir önem taşıdığını belirterek, Afyonkarahisar'ın geleceğini gençlerle birlikte inşa etme kararlılığını vurguladı.

Programda gençlerin sorularını yanıtlayan Uluçay, gençlere yönelik özel projelerinin olduğunu açıkladı. 

Şehirde gençler için düzenlenebilecek etkinlikler, spor alanları ve kültürel projeler konusunda gençlerden gelen önerilere açık olduklarını ifade etti. 

Uluçay, "Üniversite okumak için Afyonkarahisar’a gelen gençlerimize Erenler bölgesinde eğlenebilecekleri, dinlenebilecekleri alanlar oluşturmak öncelikli hedefimiz. 

Sinema salonları, bowling salonları, geniş kütüphane konsepti, sosyal ve kültür mekanları projelerimiz arasında yer alıyor. 

Gençlerimizin şehrimizi tanıması için turlar düzenleyeceğiz ve şehrin kültürel ve doğal güzelliklerini ücretsiz bir şekilde gezdireceğiz" dedi.

Uluçay, gençlere iş hayatıyla ilgili de tavsiyelerde bulunarak kendi ticari hayatındaki deneyimlerini paylaştı. 

"Risk almak bazı noktalarda çok önemli bir husus. İnsan istediğinde yapamayacağı bir şey yok. 

Yalnız bunları yaparken de azimli, kararlı olmak ve verilen işi küçümsemeden üstlenmek gerekiyor" şeklinde konuşan Uluçay, gençlere iş hayatında cesaretli olmalarını ve risk almaktan çekinmemelerini önerdi.

Programda gençlerin başarılarına da vurgu yapan Uluçay, 2023 seçimlerine gençlerin desteğiyle en genç belediye başkanı olarak çıkmayı hedeflediğini belirtti. 

Uluçay, "Siz gençlerin dönemleri bizlere göre daha etkili olacak çünkü yaşam tarzlarınız, araştırmacı bakış açınız ve sorgulama merakınız bizlere göre çok daha fazla. 

Sizlerin desteğiyle Afyonkarahisar'ı birlikte yöneteceğiz" dedi.

#Uluçay #GençlikBuluşması #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanAdayı #GençlereHizmet


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °