Uluçay, 'Gerçekleştiremeyeceğimiz hiçbir vaatte bulunmayız'

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Memur – Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliği, Altınoluk Derneği ve Sıla Derneği'ni ziyaret ederek, halkın beklenti ve taleplerini dinledi

Siyaset 3.02.2024 09:23:32 0
Uluçay,

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, seçim kampanyası kapsamında Memur – Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliği, Altınoluk Derneği ve Sıla Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya ve Dr. Hasan Arslan ile diğer parti yöneticileri de hazır bulundu.

Sivil Toplum Kuruluşları ve Sendikaların Görüşleri Değerli:

Uluçay, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, sivil toplum kuruluşları ve sendikaların görüşlerinin kendileri için son derece değerli olduğunu vurguladı. 

Her kesimden vatandaşların beklenti ve taleplerini dinlemenin, şehri daha iyi bir noktaya getirmek adına önemli olduğunu belirtti.

Geleceğin Şehirleri İçin Çalışmalar Devam Ediyor:

Başkan Adayı Uluçay, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana şehirlerin huzur ve refahını sağlamak adına çalıştıklarını ifade ederek, yeni dönemde de yerel kalkınma ve refah seviyesini daha da yükselteceklerini belirtti. 

Uluçay, şehirleri inşa eden bir belediyecilik vizyonundan taviz vermeden çalışacaklarını söyledi.

Stratejik Yönetim Anlayışıyla Projeler Hayata Geçecek:

Aday Uluçay, kentsel dönüşümden altyapıya, sosyal belediyecilikten kültür politikalarına kadar geniş bir yelpazede projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini ifade etti. 

Stratejik bir yönetim anlayışıyla, istişareye önem vererek, şehirlerini daha iyi bir hale getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Verilen Sözleri Tutma Anlayışı:

Son olarak Uluçay, verilen sözleri tutan, gerçekleştiremeyeceği hiçbir vaatte bulunmayan bir anlayışla hizmet ettiklerini ve bu anlayışla daha yapacak çok işleri olduğunu dile getirdi. 

Allah'ın izniyle bu anlayışla birlikte şehirlerini daha da ileriye taşıyacaklarına olan inançlarını belirtti.

#HüseyinCeylanUluçay #AKParti #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanAdayı #Seçim2024


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °