Uluçay, 'Her zaman istişare ve esnaflarımızın bize verdiği destek ile çalışacağız'

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, 1. Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, sanatkarların medeniyetin aynası olduğunu ifade etti

Siyaset 26.01.2024 17:57:21 0
Uluçay,

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, ilimizin önemli ticaret merkezlerinden olan 1. Küçük Sanayi Sitesi'nde esnaflarla bir araya geldi. 

Ziyarete AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Merkez İlçe Başkan Vekili Serkan Mumyakmaz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve il yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, soğuk havaya rağmen esnaf ziyaretlerinin devam ettiğini belirterek, Uluçay'ın sıcaklığının ve esnafın desteğinin soğuk havayı hissettirmediğini ifade etti.

Esnaf ziyaretinde konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkan Vekili Serkan Mumyakmaz, Uluçay ile birlikte sanayi esnafını ziyaret ettiklerini ve taleplerini dinlediklerini söyledi. 

Mumyakmaz, çalışmalara ziyaretlerle devam edeceklerini belirtti.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ise Uluçay'ın enerjisi ve heyecanıyla birlikte yoğun bir tempoda çalıştıklarını vurgulayarak, 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin bayrağını zirveye dikmeyi hedeflediklerini ifade etti.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, esnaf ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, sanatkarların medeniyetin aynası olduğunu belirterek, esnafların sıcak karşılaması ve destekleri için teşekkür etti. 

Uluçay, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin Afyonkarahisar'a ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

#Afyonkarahisar #EsnafDesteği #AKParti #BelediyeBaşkanAdayı #2024Seçimleri


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °