Uluçay, 'İnsan Odaklı Anlayışla Şehrimizi İleriye Taşıyacağız'

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mahmut Emin Birliktir'i ziyaret etti

Siyaset 2.02.2024 12:20:45 0
Uluçay,

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mahmut Emin Birliktir'i ziyaret etti. 

Ziyarette, esnafın ekonomik ve sosyal hayatın temel taşı olduğunu vurgulayan Uluçay, şehrin kalkınması için esnafların güçlenmesinin önemli olduğunu ifade etti.

Uluçay, ziyarette yaptığı konuşmada, "Esnaf ve sanatkârlarımız şehrimizin ekonomik ve sosyal hayatının temel taşlarındandır. 

Onların güçlenmesi ve sürdürülebilir bir şekilde faaliyet göstermeleri, şehrimizin kalkınması için son derece önemli bir husus olduğunun bilincindeyiz. 

Bu nedenle, onların ihtiyaçlarını anlamak ve destek olmak bizim için öncelikli bir konudur" dedi.

Uluçay, esnafların fikirlerini ve önerilerini almadan projeler gerçekleştirmenin mümkün olmadığını belirtti. 

"Makamlar mevkiler geçicidir. Nihayetinde ben de esnaflık yapan bir kardeşinizim. 

Allah nasip eder belediye başkanı olursak, görevimizi tamamlandığımızda yine sizlerden alışveriş yapabilecek ve hemhal olabilecek bir noktada olmak isterim" diye ekledi.

Uluçay, şehrin gelecekteki ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretme vizyonuyla, insan odaklı bir anlayışla şehri daha ileriye taşıyacaklarını sözlerine ekledi. 

Projelerini esnafın ticari ve sosyal refahını artırmak amacıyla gerçekleştireceklerini ifade eden Uluçay, teknolojik destekle yeni yaklaşımlarla şehirdeki beklentilere en iyi şekilde cevap vereceklerini vurguladı.

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mahmut Emin Birliktir, ziyaretleri dolayısıyla Uluçay ve beraberindeki heyete teşekkür ederken, ziyaret hatıra fotoğrafları ile sonlandırıldı.

#HüseyinCeylanUluçay #Afyonkarahisar #EsnafZiyareti #İnsanOdaklıYönetim #ŞehirKalkınması #SosyalRefah #Projeler #AKParti #Seçim2024


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °