Uluçay: Masa Başında Değil, Sahada Çalışacağız

Uluçay, Afyonkarahisar'ı dünyaya damga vuracak bir şehir haline getireceklerini söyledi ve hizmetleri sahada vatandaşlarla birlikte gerçekleştireceklerini vurguladı.

Siyaset 10.02.2024 09:43:43 0
Uluçay: Masa Başında Değil, Sahada Çalışacağız

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Ali İhsan Paşa, Nazmi Saatçi ve Gazi Mahallelerinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 

Burada yaptığı konuşmada Uluçay, Afyonkarahisar'ın dünyaya damga vuracak bir şehir olacağını ve bunu gerçekleştirmek için masa başında değil, sahada vatandaşlarla birlikte çalışacaklarını belirtti.

Uluçay, Akçin Mahallesi'ndeki programda partililer ve teşkilat mensuplarıyla birlikte mahalle sakinlerini karşıladı. 

Konuşmasında Uluçay, "Afyonkarahisar Yüzyılı dünyaya damga vuracak bir şehir olacak. Bunu da masa başında değil, sahada hemşehrilerimizle birlikte çalışarak yapacağız" dedi.

Mahalle sakinlerine hitaben konuşan Uluçay, "Sizlerin taleplerini, sizi mutlu edecek şekilde hızlı ve pratik çözümlerle yerine getireceğiz. 

Masa başında çalışıp proje yapmak yerine, sahada vatandaşlarımızla bir araya gelerek gerçek ihtiyaçları tespit edip çözüm üreteceğiz. 

Afyonkarahisar'ımız için hayal ettiğimiz projelerimizi, vatandaşlarımızın katkılarıyla gerçekleştireceğiz. Yeni dönemde, Afyonkarahisar'ı dünya standartlarında bir şehir haline getireceğiz" ifadelerini kullandı.

#Uluçay #Afyonkarahisar #Hizmet#Sahada #YüzyılınŞehri #Vatandaşlar #AkParti #Seçim2024 #ÇalışmaHeyecanı #Projeler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °