Uluçay, Muharip Gaziler Derneği'ni Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek, STK ortak yerleşkesi projesinde derneğe yer ayrılacağını söyledi.

Siyaset 24.02.2024 12:10:11 0
Uluçay, Muharip Gaziler Derneği

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yusuf Aytaç Hürkal ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. 

Ziyarette Uluçay'a önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, il yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

Uluçay, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Kıymetli gazilerimiz bizlerin başının tacıdır. Sizler vatanımızın, milletimizin birliği ve bütünlüğü için canlarınızı hiçe sayarak tarihte iz bırakmış büyüklerimizsiniz. 

Sizler zamanında gelecek nesiller için gerekeni yaptınız. 

Her platformda belirttiğim gibi bir kez daha burada söylüyorum sizlerin istekleri ve talepleri bizim başımızın üstündedir. 

Size bir evladınız olarak hizmet etmek, ne istiyorsanız yapmak bizim boynumuzun borcudur" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Uluçay, sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan STK ortak yerleşkesi içerisinde Afyonkarahisar Muharip Gaziler Derneği'ne yer ayrılacağını belirtti. 

Şehirde gerçekleştirmeyi hedefledikleri 109 proje arasında yer alan bu projenin, sivil toplum kuruluşlarını tek çatı altında toplamayı amaçladığını söyledi. 

Projede, konferans salonları, kafeterya ve sosyal aktivite alanlarının da yer alacağını belirten Uluçay, Muharip Gaziler Derneği'nin de burada yer alacağını vurguladı. 

Böylelikle, gazilerin misafirlerini ağırlayabilecekleri ve gençlerle bir araya gelerek anılarını paylaşabilecekleri bir ortamın oluşturulacağına dikkat çekti.

#Uluçay #Afyonkarahisar #MuharipGaziler #STKProjesi #SosyalSorumluluk #BelediyeBaşkanı #GazilereSaygı #STKYerleşkesi #HüseyinCeylanUluçay #AKParti


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Uluçay Muharip Gaziler Derneği' Ziyaret
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °