Uluçay, 'Ortak Gayemiz Afyonkarahisar, Kırmızı Çizgimiz Vatan Hainleri'

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Belediye-İş Sendikası ziyaretinde vatan hainlerine karşı birlik vurgusu yaparak, 'Ortak gayemiz Afyonkarahisar, kırmızı çizgimiz vatan hainleri' dedi

Siyaset 3.02.2024 19:53:19 0
Uluçay,

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Belediye-İş Sendikasını ziyaret ederek belediye çalışanlarının beklenti ve taleplerini dinledi. 

Ziyarette Uluçay'a İl Başkan Yardımcısı Yakup Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Uluçay, konuşmasında şehrin kalkınması ve gelişmesi için belediye çalışanlarının beklenti ve taleplerini anlamanın önemine vurgu yaparak, yeni dönemde de belediye çalışanlarının memnuniyeti ve motivasyonunu ön planda tutacaklarını ifade etti. 

İş birliği ve dayanışma içinde şehri daha ileriye taşıyacak projeleri hayata geçireceklerine inandıklarını belirtti.

Ayrıca, Uluçay, siyasi duruşlarının vatan hainlerine karşı net olduğunu belirterek, "AK Dava’mızın ve teşkilat mensupları olarak bizlerin tek bir kırmızı çizgisi var. 

O da vatanımıza milletimize ihanet eden, vatanımızı bölmeye çalışan hainlerdir. Bir de bunlara fırsat vermeye uğraşan kişilerdir. Biz de buna asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. 

Ortak gayesi olan insanların da ortak gayede buluşamama gibi bir durumu asla mümkün değildir. Bizim ortak gayemiz de ortak sevdamız da Afyonkarahisar’ımız" şeklinde konuştu.

#Uluçay #AKParti #Afyonkarahisar #BelediyeİşSendikası #VatanHainleri #SiyasiDurum #YerelSeçimler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °