Uluçay, Sanayi Esnafıyla Buluştu: 'Sanayi Şehrimizin Lideridir'

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası ve birinci sanayi sitesi esnafını ziyaret etti

Siyaset 26.01.2024 10:34:45 0
Uluçay, Sanayi Esnafıyla Buluştu:

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, seçim çalışmaları kapsamında Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan ve birinci sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. 

Ziyarette, Genel Merkez Yerel Yönetimler Bölge Koordinatörü Abdurrahman Öz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Merkez İlçe Başkan Vekili Serkan Mumyakmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve il yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Abdurrahman Öz, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik içinde zafer kazanacaklarına inandıklarını vurgulayarak, Afyonkarahisarlılara teşekkür etti. 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ziyarette Uluçay'a hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, yeni dönemde de AK Parti belediyeciliğini daha ileriye taşımak için çaba göstereceklerini belirtti.

Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan ise yaptığı konuşmada Uluçay'a güvenlerinin tam olduğunu ifade ederek, "Çok iyi işler yapacağınızı biliyoruz" dedi.

Hüseyin Ceylan Uluçay, esnaf ziyaretinde yaptığı konuşmada sanayi esnafının şehrin lokomotifi olduğunu vurgulayarak, 

"Sizler aslında sanayinin, şehrin lokomotifisiniz, ben de bir esnaf olarak size karşı üzerimize düşen vazifeyi yapmak adına buradayız" dedi.

Uluçay, sanayi esnafının sorunlarını iyi bildiklerini ve projelerini bu doğrultuda şekillendireceklerini belirterek, "Sizlerin dertleri ile dertleniyoruz. 

Tüm sıkıntılar, sorunlar, öneriler dikkate alınacak. Hızlı ve pratik bir şekilde çözeceğiz. En büyük destekçimiz de sizler olacaksınız" şeklinde konuştu.

Aday, sanayi esnafı için projelerini paylaşarak, birlikte hayata geçireceklerini müjdeledi. 

"Sizlerin eğitim verebileceği, konferanslar düzenleyebileceği bir mekânı birlikte projelendireceğiz" diyen Uluçay, esnafın projelerine olan katkısını önemsediklerini belirtti.

Uluçay, "Afyonkarahisar yine en yüksek oy oranı ile bize sahip çıkacak. Kimse kimseyi kırmadan, olmayacak vaatler vermeden seçim sürecini tamamlayacağız. 

Bizler Afyonkarahisar olarak biriz, beraberiz" diyerek yerel seçimlere dair temennilerini dile getirdi.

#UluçayAfyonSanayiyleBuluştu #AfyonkarahisarınLideri #AKParti #HüseyinCeylanUluçay #EsnafBuluşması #YerelSeçimler #Afyonkarahisar #Sanayi #Projeler #BirlikteBaşarıya 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °