Uluçay: Yaptığımız Vaatleri Gerçekleştirdik

Hüseyin Ceylan Uluçay, İsmail ve Bayatçık mahallelerinde mahalle sakinleriyle buluşarak vaatlerini yerine getirdiklerini vurguladı.

Siyaset 12.03.2024 12:13:38 0
Uluçay: Yaptığımız Vaatleri Gerçekleştirdik

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, İsmail ve Bayatçık mahallelerinde oda ziyaretleri gerçekleştirerek mahalle sakinleri ile bir araya geldi. 

Ziyarete AK Parti Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, önceki dönem Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz ve teşkilat mensupları da katıldı.

Uluçay, burada yaptığı konuşmada, "Kıymetli mahalle sakinlerimiz, sizlerin taleplerini almak ve projelerimizi birlikte istişare etmek adına buradayız. Sizlerin onayı olmadan, gönlünüze uymayan hiçbir işe girişmiyoruz. 

İsteklerinize kulak vererek, mutlu olan şehrimizi daha da geliştirmek için çaba harcıyoruz. Bizim gayemiz hizmet, koltuk değil. 23 yıllık iktidarımızda şehrimizin her köşesine hizmet götürdük ve götürmeye devam edeceğiz. 

Terör ve aile yapısını bozmaya çalışan LGBT destekçilerinin peşinde koşmadık. Boş vaatlerle karşınıza çıkmadık. Yaptığımız vaatleri gerçekleştirdik, ne vadettiysek yerine getirdik. 

Sizlerin destekleriyle, hizmetlerimize devam edeceğiz. 31 Mart'ta da sizlerle birlikte zafer kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

#Afyonkarahisar #AKParti #BelediyeBaşkanı #Hizmet #YerelSeçimler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °