Uluçay'dan Basın Açıklaması

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay yerel seçim sonuçları sonrasında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Uluçay açıklamasında, “Kazanmakta var kaybetmekte var" dedi.

Siyaset 1.04.2024 16:28:32 0
Uluçay

Uluçay konuşmasında, "Öncelikle 31 Mart 2024 yerel seçimleri ülkemize ve Afyonkarahisar'ımıza hayırlı uğurlu olsun. Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızın tercihi Burcu Köksal Hanımdan yana oldu ve tercihlerinin başımızın üzerinde yeri var. 

Tüm Afyonkarahisar'ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Burcu Köksal Hanıma da başarılar diliyorum. Tabii ki Afyonkarahisarlı hemşerilerimiz 20 yıldır AK Parti belediyeciliği ile birçok hizmet gördü.

Bizlere destek oldular ve her zaman AK Parti’mizi birinci parti yaptılar. Bu bir demokrasi şölenidir. Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızın tercihi başımızın üzerindedir. 

Biz de elimizden geleni yapacağız Afyonkarahisar’ın her köşesine hizmetlerimiz devam edecek. AK Parti Afyonkarahisar’da 9 ilçe 24 belde toplam 33 belediyesi var. 

Yine elhamdülillah birçok belediyemizi AK Parti olarak aldık. Bu belediyelerimiz de Cumhur İttifakı olarak dört ilçe 13 beldemiz var. Cumhur İttifakı olarak toplamda 50 belediyeyi almış oluyoruz. 

60 belediyenin 50’si Cumhur İttifakı’ndadır. Tabii ki gönlümüzden çalışmalarımız neticesinde Afyonkarahisar‘ı da almak geçerdi. 

Ama her zaman dediğimiz gibi vatandaşımız oy verince iyi vermeyince kötü değil. Nihayetinde vatandaşımızın tercihi her zaman başımızın üzerindedir. 

Ben gece gündüz çalışan teşkilatlarımıza belediye meclisi üyelerimize, önceki dönem başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza gönüllülerimize ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

AK Parti her zaman seçimi kazansa bile eksilerini artılarını konuşan bir partidir. Değerlendirebilen ve tekrar yeniden ayağa kalkmayı bilen bir teşkilattır. 

Eksikler varsa onları gidermeyi yeniden ayağa kalkmayı bilen bir partidir. Elhamdülillah şu an Sayın Cumhurbaşkanımız başımızda ve dört yıl daha inşallah Sayın Cumhurbaşkanımız başımızda olacaktır. 

Hükümetimizde destekleri ile Afyonkarahisar’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben buradan tekrar bizleri destekleyen tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum. 

Gerçekten bizleri gece gündüz yalnız bırakmadılar. Zor şartlarda çalıştılar soğuk sıcak demeden çalıştılar Afyonkarahisar’ın gelişmesi adına birçok hizmetlerimiz projelerimiz var. 

Projelerimizin hayata geçirilmesi adına da emeklerimizi sahada yansıttık. Nasip böyleymiş Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin diyorum. Afyonkarahisar’ımız için hayırlısı buymuş ben tekrar tüm ekip arkadaşlarıma Afyonkarahisarlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. 

İnşallah bir sonraki seçimlere şimdiden çalışmaya başlayacağız AK Parti her zaman düştüğü yerden kalkar. Nihayetinde bu bir seçimdir. Kazanmakta var kaybetmekte var ama AK Parti her zaman Allah’ın izniyle gerekeni yapar, rahat olun. 

Biz 7 Haziran’da da bu üzüntünün daha büyüğünü yaşadık ve tekrar kalkmasını bildik. Bundan da kalkmasını biliriz. Rahat olun inşallah” dedi. 

#AKParti #HüseyinCeylanUluçay #SeçimSonuçları #Kararlılık #Güven


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Uluçay' Basın Açıklaması
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °