Uluçay'dan Esnaflara Ziyaret: 'Talepleri Benim İçin Emirdir'

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Anbaryolu esnaflarını ziyaret ederek talep ve beklentilerini dinledi

Siyaset 23.01.2024 10:57:00 0
Uluçay

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarına start verdi. 

Uluçay, bu kapsamda Anbaryolu'nda bulunan esnafları ziyaret ederek, esnafların talep ve beklentilerini dinledi. 

Ziyarette esnafların yoğun ilgi ve teveccühüyle karşılaşan Uluçay, esnafların kent ekonomisinin kılcal damarları olduğunu vurgulayarak, "Esnaflarımızın talepleri benim için emirdir" dedi.

Esnafların ihtiyaç ve taleplerini en iyi bilen kişi olduğunu belirten Uluçay, "Ben de bir esnaf olarak, bütün esnaflarımızın ihtiyaçlarını ve taleplerini bizatihi bilen bir belediye başkan adayıyım. 

O yüzden onların talepleri benim için emirdir. Afyonkarahisar’da sıkıntım var diyen hangi esnaf varsa belediye olarak sorununu çözmekle mükellef bir belediye başkan adayıyım. 

O yüzden esnaflarımızı bugün değil, biz her daim ziyaret ediyoruz" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Uluçay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, "Hep yeni, hep ileri" ilkesiyle hareket ederek, Afyonkarahisar'ın gelişimi için esnafların ve vatandaşların fikirleriyle birlikte çalışacaklarını ifade etti. 

Ziyarette AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, il başkan yardımcıları, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve diğer parti yöneticileri de Uluçay'a eşlik etti.

Uluçay, "Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hep yeni hep ileri diyerek ortak paydamız olan Afyonkarahisar’ımızın gelişimi için esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın da fikirleri ile elimizden gelenin fazlasını hep birlikte yapacağız inşallah. 

Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi ve alaka bizleri her daim mutlu ediyor. Bizler de her daim onların yanlarındayız Allah’ın izni ile” dedi.

#HüseyinCeylanUluçay #AKParti #Afyonkarahisar #Esnaflar #Ziyaret #YerelSeçimler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °