Uluçay'dan Gençlere Müjde

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gerçekleştireceği projeleri arasında yer alan ‘E- Spor Merkezi’ ile ilgili açıklamada bulundu.

Siyaset 12.03.2024 17:09:54 0
Uluçay

Uluçay açıklamasında, “Gençlerimizin gelişen teknoloji ile birlikte artan teknolojik oyun tutkularını cevaplandırmak adına bir e- spor merkezini Afyonkarahisar’ımıza kazandıracağız. 

Yeni nesil bir spor branşı olan e- spor merkezini hizmete alarak turnuvalar düzenleyeceğiz. E-spor merkezimiz içerisinde dijital oyun atölyesi olacak ve aynı zamanda da dijital ekipman desteklerini gençlerimizin hizmetine sunacağız. 

Gençlerimizin gelişen teknolojiyle beraber değişen eğlence ve sosyalleşme alışkanlıklarına uygun bir alan sağlayacağız. 

E- spor günümüzde giderek daha fazla genç tarafından benimseniyor. Hatta uluslararası alanda büyük bir sektör haline geldi. 

Bizde Afyonkarahisarlı gençlerimizin bu alandaki yeteneklerini geliştirebilecekleri bir ortama ihtiyaçları olduğu fark ederek projelerimiz arasına dahil ettik” dedi.

Sözlerine şöyle devam eden Uluçay, "E-spor merkezi sadece oyun oynamak için değil, aynı zamanda eğitim ve sosyalleşme amaçlı etkinliklere de ev sahipliği yapacak. 

E-spor merkezimizde düzenlenecek turnuvalara, eğitim seminerleri ve sosyal etkinliklerle gençlerimizin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyacağız. 

Afyonkarahisar’ımızın genç nüfusunun kültürel ve teknolojik ihtiyaçlarını karşılayacak olan e-spor merkezimiz gençlerimizin sosyal ve sportif aktivitelere katılımını da artıracak. 

Aynı zaman da Afyonkarahisarlı genç yeteneklerimizin isimlerini ulusal ve uluslararası duyurmasıyla birlikte şehrimizin de tanınırlığına önemli bir katkı sunacağını düşünüyorum. 

Projemiz şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

#Afyonkarahisar #Esport #Gençlik #Teknoloji #SosyalAktiviteler #KültürelGelişim #UluslararasıTanınırlık


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Uluçay' Gençlere Müjde
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °