Uluçay'dan Kentsel Dönüşüm Hareketi

Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, kentsel dönüşüm ile ilgili belediye bünyesinde özel bir birim oluşturacaklarını açıkladı.

Siyaset 8.02.2024 17:26:46 0
Uluçay

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, kentsel dönüşümün kent için elzem bir konu olduğunu dile getirdi. 

Bu doğrultuda belediye bünyesinde özel bir birim kuracaklarını ifade etti.

Uluçay, yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümün hayata geçirilmesi gereken bir süreç olduğunu, bu sürecin uzamasıyla birlikte olası bir deprem riskinin arttığına dikkat çekti.

"Kentsel dönüşüm için belediye başkan yardımcılığı birimi kuracağız" diyen Uluçay, bu birimin sadece kentsel dönüşüm konusunda çalışmalar yapacağını, herkesin memnuniyetle sonuç alacağı bir sürecin oluşturulacağını belirtti.

Uluçay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Allah nasip eder de seçilirsek ilk işimiz, kentsel dönüşümle ilgili bir belediye başkan yardımcılığı birimi oluşturmak olacak. 

Bu birim, kentsel dönüşüm sürecini baştan sona ele alacak ve kişilerin haklarına saygı duyularak, mahallelerde yapılacak çalışmaları yönetecek. 

Amacımız, herkesin kazandığı bir sonuç ortaya çıkarmak."

Uluçay'ın bu açıklamaları, kentsel dönüşüm konusundaki taahhütlerini ve belediyenin bu alandaki önceliklerini vurguluyor.

#KentselDönüşüm #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanlığı #HüseyinCeylanUluçay #KentGelişimi #AltYapı #KentselDönüşümBirimi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Uluçay' Kentsel Dönüşüm Hareketi
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °