Uluçay’dan öğrencilere ücretsiz kurs müjdesi

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Gençlik Kolları tarafından düzenlenen buluşmada gençlerle bir araya geldi ve öğrencilere ücretsiz kurs müjdesini paylaştı

Siyaset 2.02.2024 15:51:55 0
Uluçay’dan öğrencilere ücretsiz kurs müjdesi

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen gençlik buluşması programına katıldı. 

Gençlerle samimi bir ortamda buluşan Uluçay, gelecek projelerini paylaşırken, sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz kurs müjdesini duyurdu.

Projeler ve Gelecek İçin Birlikte Çalışma Çağrısı:

Uluçay, gençlere hitaben yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Afyonkarahisar ve ülkede elde ettiği zaferlerin gençlerin gayreti ve azmi sayesinde gerçekleştiğine vurgu yaptı. 

Gençlerin her alanda aktif katılımının şehirin gelişimi için önemli olduğunu belirten Uluçay, gençlerle birlikte çalışma çağrısında bulundu.

Gençler İçin Yeni Proje Müjdeleri:

Uluçay, projelerini gençlere anlatarak, mahallelerde sinema salonları, oyun salonları ve kütüphanesi olan merkezlerin inşa edileceğini söyledi. 

Özellikle sınavlara hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla e-kurs sistemi ile online destek vereceklerini ve kurs merkezleri açacaklarını müjdeledi. 

Ücretsiz kültürel geziler ve e-spor projeleriyle gençleri destekleyeceklerini belirtti.

Gençlik Buluşmasında Duygusal Anlar:

Program sırasında gençler tarafından hazırlanan doğum günü sürprizi ile karşılaşan Uluçay, duygusal anlar yaşadı. 

Gençlerin sürprizine teşekkür eden Uluçay, gençlik buluşmasına renk katan 'Sevmeyiz biz dem’li çayı gözlümüz ister Uluçay’ı' sloganlarına da katıldı.

Gençlik buluşması, soru-cevap şeklinde devam ederken, çekilen hatıra fotoğrafları ile sonlandı. 

Gençlerle samimi bir iletişim kuran Uluçay, Afyonkarahisar'ın geleceğini birlikte şekillendirmek adına gençlerle bir araya gelmeye devam edeceğini vurguladı.

#Uluçay #GençlikBuluşması #ÜcretsizKurs #Afyonkarahisar #GelecekProjeleri


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °