Uluçay'dan Şehit Ömer Sayar'ın Ailesine Ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde 1998 yılında terörle mücadele sırasında şehit düşen Ömer Sayar’ın ailesini ziyaret etti

Siyaset 23.01.2024 10:56:25 0
Uluçay

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, terörle mücadelede şehit düşen Ömer Sayar'ın ailesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde 21 Ağustos 1998 tarihinde gerçekleşen terör saldırısında şehit olan Ömer Sayar’ın annesi Semiha Sayar'a yapılan ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

Başkan Adayı Uluçay, ziyaret sırasında Şehit Sayar'ın annesine Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye ederek, şehit ailelerinin ve gazilerin vatan için en kıymetli emanet olduğunu vurguladı. 

Uluçay, "Asırlardır dimdik ayakta duran vatanımızın temelinde yatan, inancımızın gereği vatanımızı korumanın bedelinin şehitlerimiz olması yüreğimizi yaksa da onlardan geriye kalan ailelerimiz gururumuzdur, onurumuzdur ve şerefimizdir. 

Onlar bize şehitlerimizin emanetidir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün teminatıdır” ifadelerini kullandı.

Ziyarette, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Vekili İbrahim Eroğlu, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan da Başkan Adayı Uluçay’a eşlik ettiler.

#Uluçay #ŞehitAileleri #AnlamlıZiyaret #Afyonkarahisar #AKParti


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Uluçay' Şehit Sayar' Ailesine Ziyaret
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °