Uluçay'dan Vakıflara Ziyaret

Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar'daki sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerde, vakıfların daha sistemli çalışabilecekleri mekânlar sunmayı vaat etti.

Siyaset 14.02.2024 14:07:27 0
Uluçay

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, bugün Afyonkarahisar'daki sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi. 

Ensar Vakfı, Semerkand Vakfı, Hayrat Vakfı ve Birlik Vakfı'nı ziyaret eden Uluçay'a önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Uluçay, vakıfların toplumun manevi değerlerine sahip çıkarak kültürün aktarılması noktasında önemli hizmetler sağladığını belirtti. 

Projeler ve yatırımların yanı sıra bilinçli bir nesil yetiştirmenin önemine vurgu yapan Uluçay, vakıfların destekleri ve gayretlerinin kendileri için önemli olduğunu dile getirdi.

Uluçay, yeni dönemde vakıfların daha sistemli ve konforlu çalışmalarını sürdürebilmeleri için projelerinin olduğunu ifade ederek, vakıflara içerisinde kafeterya, seminer salonları, sosyal alanlar bulunan mekânlar sunacaklarını söyledi. 

Ayrıca, vakıfların davaya ve İslam Ümmetine desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

#AKParti #Afyonkarahisar #HüseyinCeylanUluçay #Vakıflar #SivilToplumKuruluşları


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Uluçay' Vakıflara Ziyaret
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °