Uluçay'dan Yeni Evlenecek Belediye Personeline Müjde

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Park Bahçeler ve Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü'nde çalışan personele seslendi ve yeni evlenecek personellere 100 bin TL nakdi destek sağlayacaklarını duyurdu.

Siyaset 27.02.2024 12:38:04 0
Uluçay

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Park Bahçeler ve Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü'nde görevli personelle bir araya geldi ve önemli müjdelerle dolu bir konuşma gerçekleştirdi.

Uluçay, konuşmasında belediye personelinin emeklerine vurgu yaparak, onların her zaman yanlarında olacaklarını belirtti. 

Yıllardır ticaretle uğraşan ve personel yönetimi konusunda deneyimli olan Uluçay, belediye personelinin huzur ve mutluluğunun önemine değindi.

Özellikle yeni evlenecek olan belediye personeline yönelik önemli bir müjde veren Uluçay, 100 bin TL nakdi destek ödemesi yapacaklarını duyurdu. 

Ayrıca, belediyeye ait düğün salonunun ücretsiz olarak kullanımına açılacağını ve diğer hizmetlerde de önemli kolaylıklar sağlanacağını belirtti.

Uluçay'ın açıklamalarıyla birlikte belediye personeline yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerin artacağına dair umutlar da yükseldi. 

Bu adımların belediye personelinin refahı ve mutluluğu için atıldığını vurgulayan Uluçay, desteklerini esirgemeyeceklerini ve verilen sözlerin yerine getirileceğini belirtti.

#Afyonkarahisar #Uluçay #BelediyeBaşkanı #Destek #Personel #NakdiDestek #SosyalFaaliyetler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °