UMFED VALİ YARDIMCISI BETÜL BÜYÜKKILIÇ'I ZİYARET ETTİ

Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu (UMFED) Başkanı Yusuf Budak ve Federasyon Genel Sekreteri Havva Erdoğan ile Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Betül Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

Gündem 6.10.2023 09:57:57 0
UMFED VALİ YARDIMCISI BETÜL BÜYÜKKILIÇ

Genel Başkan Budak Vali Yardımcısı Büyükkılıç’a federasyonun faaliyetlerini ve projelerini anlatan dosya takdim etti. Genel Başkan Budak ziyarette İlimizdeki uyuşturucu sorununun giderek büyüdüğünü görüyoruz. Son istatistikler alarm verici.  mücadelemizi güçlendirmek ve koordinasyonu artırmak için birlikte hareket etmemiz gerekiyor.

'maddeye değil hayata bağlan' sloganıyla yola çıktığını belirterek, en büyük amaçlarının farkındalık yaratarak, halkın bilinçlenmesini özellikle anne ve babaların bilinçlenmesini sağlamalıyız. Toplum olarak bilinçlenmeliyiz. Bu mücadelemiz için işbirliği yapmalıyız. Bilinçlendirme kampanyaları düzenlemek Uyuşturucu ile mücadelede her türlü yardımı sağlamak için buradayız. İşbirliği yaparak bu sorunu ele almamız gerekiyor.

 

Toplumumuzu daha sağlıklı bir yer haline getirme konusundaki çabalarımızı birlikte sürdüreceğimize inanıyorum.

Biz, kanayan yaramız olan madde bağımlılığından mücadele etmek için bilinçlendirme kampanyaları ve eğitim programlarıyla desteklemeyi ve devletimizin her daim yanında olacağımızı taahhüt ediyoruz.

 

Madde bağımlıları için Afyonkarahisar'da 225 yataklı bir rehabilitasyon merkezi kurmak için çalışmalarını ve projelerini  anlattı.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Betül BÜYÜKKILIÇ’ da UMFED’ in çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek yapılacak projelere destek vereceğini söyledi.

.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °