Üye sayısının artmasını istemeyen tek dernek biziz

Üye sayısının artmasını istemeyen tek dernek biziz

Gündem 26.12.2022 15:36:36 0
Üye sayısının artmasını istemeyen tek dernek biziz

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı Gün FM’de Gündem programına konuk oldu.

Kumartaşlı, “Şehit aileleri ve gazilerin isimlerini kullanarak para toplayanlara itibar etmeyin” uyarısında bulundu.

 

Derneğimiz bağış isteyen değil, bağış kabul eden bir dernektir”

 

Şehit aileleri ve gazilerin isimlerini kullanarak dolandırıcılık yapanlara dikkati çeken Kumartaşlı, “Duyumlarımıza göre şehit aileleri ve gazilerimizin isimlerini kullanarak para istiyorlar. Tüm halkımızdan, esnafımızdan şunu rica ediyoruz, bu insanlara itibar etmesinler, prim vermesinler ve eğer kapılarını çalarlar ise derneğimiz ile iletişime geçsinler. Çok şükür ki devletimizi bizi kimseye muhtaç etmez. Derneğimiz bağış isteyen değil, bağış kabul eden bir dernektir” diye konuştu.

 

“Şehitlerimiz ailelerini bizlere emanet ederek cennete gitmişlerdir”

 

“Şehitlerimiz ailelerini bizlere emanet ederek cennete gitmişlerdir. Kanımızın son damlasına kadar ülkemizin ve milletimizin varlığını korumaya devam edeceğiz” diyen Kumartaşlı, “Üye sayısının artmasını istemeyen tek dernek biziz. Derneğimizin şu an Dinar, Sandıklı, Sultandağı ve Bolvadin olmak üzere 4 ilçemizde temsilciliğimiz bulunuyor. Süreç içerisinde diğer ilçelerimizde de teşkilatlanmak istiyoruz” dedi.

Yayın sonrası Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile görüşen Kumartaşlı yayın dolayısıyla Akar’a teşekkür etti. Akar ise tüm şehitlerimizi rahmetle anarak, gazilerimize de acil şifalar diledi. 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °