Uysal: "Kraldan Çok Kralcılık Politikası Güdüyorlar."

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, basın açıklaması yaptı

Gündem 27.05.2023 13:31:03 0
Uysal:

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, basın açıklaması yaptı

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal'ın açıklamasında 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Kılıçdaroğlu ve destekçilerine bazı tavsiyelerde bulunmuştur.

Uysal, AK Parti'nin son 21 yılda 18 seçime girdiğini ve bu seçimlerin hepsinden büyük bir başarı ile çıktığını ifade etmiştir. Ancak, Kılıçdaroğlu'nun sürekli olarak Erdoğan'ın karşısına çıktığını, ancak hiçbir zaman yenilmiş gibi davranmadığını belirtmiştir.

Uysal'a göre, 28 Mayıs sabahı yapılacak olan 2. Tur seçiminde yine Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın rakibi olarak çıkacak, ancak yine bu seçimi kaybedecektir. Bu nedenle Uysal, Kılıçdaroğlu ve CHP'nin öncelikle Afyonkarahisar teşkilatını gözden geçirmesi gerektiğini söylemiştir. Uysal'a göre, Afyonkarahisar teşkilatında milletvekilleri, il başkanları ve diğer kademelerdeki kişiler kraldan çok kralcılık politikası gütmekte ve sürekli olarak rant ve menfaat peşinde koşmaktadırlar. Uysal, Kılıçdaroğlu'nun da bu seçimde aynı kadro ile yarışmamasını, eğer bir şey olmuyorsa zorlamamanın anlamı olmadığını ifade etmiştir. Başkan Uysal, başka birisinin olsaydı çoktan bırakacağını belirtmiştir.

Uysal'a göre, AK Parti'ye oy verenler, Kılıçdaroğlu'nu artık bırakması gerektiğini düşünmekte ve bu sefer kesinlikle göndereceklerini ifade etmektedir. Uysal, CHP'nin muhalefet görevini yerine getiremediğini, 21 yıldır sürekli olarak yenildiğini belirtmiştir. Bu nedenle Uysal'a göre, bu seçim CHP'nin yine sonu olacaktır.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °