Uysal, Mısırlıoğlu'na Seslendi

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal bir açıklama yaptı

Gündem 24.05.2023 12:56:00 0
Uysal, Mısırlıoğlu

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu'na seslenen Uysal, “Ne zaman istifa edeceksin?” diye sordu. Başkan Uysal açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı. 

“Seçimlerin öncesinde “Afyonkarahisar’da birinci partiyiz, gümbür gümbür geliyoruz, en az 3 vekil çıkaracağız” diyen ve “bunu başaramazsam bu başarısızlık bana aittir, koltuğumu bırakırım” diyen sayın Mısırlıoğlu görüyorum ki hala yerindesin ve koltuğunu bırakmamışsın. Hani ne oldu ? Birinci değil sonuncu parti oldunuz Afyonkarahisar’da neredeyse hiç vekil çıkaramayacaktınız, ne oldu ? 

Aslında lideriniz Akşener masadan kalkmakla en doğrusunu yapmıştı, fakat her ne hikmetse masaya tekrar geri döndü. Ama 14 mayıs seçimlerinde orta da ne masa ne de masadakiler kaldı benim gözümde. Nereden bakarsanız bakın yaptığınız ortaklık ve birliktelik külliyen zarar. Bi defa masanız ekran karşısında, birlik ve beraberlik mesajı veriyor ama millet bunu yemiyor sebebi  nerede PKK, FETÖ,HDP, Terör örgütünü destekleyen  varsa onlarla el ele kola seçime girdiniz millette size dersinizi verdi. 

Kılıçdaroğlu’nun ardına düşüp, ortaklık ve ittifak kurarsanız olacağı bu. Bir defa Kılıçdaroğlu’nun hiçbir tecrübesi yok. 

En son SSK’yı yönetiyordu, onu da batırdı. O nedenle siz bir daha ki seçime en iyisi kendiniz, kendi başınıza girin. 

Bu arada Sayın Mısırlıoğlu koltuğu ne zaman bırakıyorsun herkes senin sözünde durmanı bekliyor.” İfadelerine yer verdi.

 

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Uysal Mısırlıoğlu' Seslendi
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °