Uyuşturucu İle Mücadelede Medyanın Önemi: UMFED Başkanı Budak'tan Gazetecilere Teşekkür

Uyuşturucu İle Mücadele Federasyonu (UMFED) Genel Başkanı Yusuf Budak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla medyanın uyuşturucuyla mücadeledeki kritik rolüne vurgu yaparak, basın mensuplarına teşekkür etti

Asayis 10.01.2024 11:27:58 0
Uyuşturucu İle Mücadelede Medyanın Önemi: UMFED Başkanı Budak

Uyuşturucu İle Mücadele Federasyonu (UMFED) Genel Başkanı Yusuf Budak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan bir mesaj yayımladı. 

Budak, mesajında medyanın demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, basın mensuplarının kamu hizmeti açısından önemli bir rol üstlendiğini belirtti.

Budak, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Gazeteciler Günü, medyanın demokrasimizin temel taşlarından biri olduğunu vurgulamak için önemli bir gündür. 

Basın mensupları, aynı zamanda vatandaşlarımızın ihtiyaç, talep ve beklentilerini duyurarak önemli bir kamu hizmeti yapmaktadır."

UMFED olarak, medyanın uyuşturucuyla mücadeledeki rolünü değerlendirmek istediklerini belirten Budak, medyanın toplumun nabzını tutan bir ayna olduğunu ve uyuşturucu sorununu anlatma konusunda önemli bir araç olduğunu ifade etti. 

Budak, medya ile işbirliği yapmanın, sorunları anlamak ve çözüm yollarını birlikte bulmak adına önemli olduğunu vurgulayarak, gazetecilerin bu mücadelede gerçek hikayeleri gün yüzüne çıkararak, toplumu bilinçlendirerek önemli bir katkı sağladığını belirtti.

Gazeteciler Günü vesilesiyle, basın mensuplarına teşekkür eden Budak, tarafsız ve özverili çalışmalarıyla uyuşturucuyla mücadelede toplumun daha bilinçli ve güçlü bir şekilde hareket etmesine katkı sağlayan tüm basın çalışanlarının "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutladı ve meslek hayatlarında başarılar diledi.

#UMFED #UyuşturucuİleMücadele #GazetecilerGünü #ÇalışanGazetecilerGünü #Medya #Teşekkürler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °