Vali Yiğitbaşı: “Şehrimizi Bayraklarla Donatalım”

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları öncesi vatandaşlara çağrıda bulunarak şehrin bayraklarla donatılmasını istedi.

Gündem 26.10.2023 13:46:06 0
Vali Yiğitbaşı:  “Şehrimizi Bayraklarla Donatalım”

Cumhuriyetin 100. yıl kutlamalarının yaklaştığı bu önemli dönemde, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, şehrin coşkusunu artırmak ve Cumhuriyet bayramını daha da özel kılmak için vatandaşlara anlamlı bir çağrıda bulundu. 

Afyonkarahisar, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde Büyük Taarruz Zaferi'nin başlatıldığı tarihi bir şehir olarak bu kutlamaları büyük bir gurur ve coşkuyla karşılıyor.

Vali Yiğitbaşı, şehirdeki Cumhuriyet coşkusunun her bir noktaya taşınması için şu çağrıda bulundu: 

"Afyonkarahisar zaferin şehri. Bu topraklar, Cumhuriyetin önemini ve anlamını geçmişteki bedellerle en derinden hisseden topraklardır. 

Büyük Taarruz Zaferi ile ülkemize Cumhuriyeti müjdeleyen Afyonkarahisar, Cumhuriyet coşkusunu en yoğun biçimde yaşayan şehirlerden biridir. 

Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yaşını gurur ve coşkuyla kutlayacağız. Hep birlikte evlerimizi, iş yerlerimizi, sokaklarımızı ve caddelerimizi bayraklarımızla donatarak Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına gururla merhaba diyelim. 

Bu coşkuyu birlikte yaşayalım."

 #Afyonkarahisar #Cumhuriyet100Yıl #BayraklarlaDonatalım #CumhuriyetKutlamaları


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °