Vekillerinden Afyon'a Sağlık Alanında Müjdeli Haber

AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri, Sağlık Bakanlığı tarafından Afyonkarahisar'a 3'ü tabip, 14’ü uzman tabip olmak üzere 17 münhal tabip kadrosunun açıldığını müjdeledi

Gündem 22.12.2023 13:44:26 0
Vekillerinden Afyon

Afyonkarahisar'a yönelik önemli bir gelişme yaşandı. AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atama sürecinde

şehre 3'ü tabip, 14’ü uzman tabip olmak üzere toplam 17 münhal tabip kadrosunun açıldığını duyurdu.

Milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Yapılan açıklamada, "Termalin ve tarihin yanı sıra sağlığın da başkenti olan Afyonkarahisar, yeni tahsis edilen münhal kadrolarla birlikte vatandaşlara daha iyi sağlık hizmeti sunma özelliğine sahip olacak. 

Sağlık yatırımları ve sağlık çalışanlarının yeterliliği konusundaki çabalarımızı sürdüreceğiz. Hemşerilerimize daha iyi hizmet götürme gayreti içerisinde olacağız" denildi.

AK Parti'nin üç milletvekili ve il başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, teşkilatları ile birlikte Afyonkarahisar'a hizmet etme azim ve kararlılığında olduklarını belirtti. 

Ayrıca, yeni kadroların şehre daha nitelikli sağlık hizmeti sunulması açısından önemli bir adım olduğu vurgulandı.

#AfyonkarahisarSağlık #AKPartiMüjde #SağlıkHizmeti 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °