Yağcı, aday adaylığını resmen açıkladı

İYİ Parti İl Genel Meclisi Üyesi Alper Yağcı, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmen duyurdu ve kapsamlı projelerini açıklayarak halka seslendi

Gündem 7.12.2023 15:42:03 0
Yağcı, aday adaylığını resmen açıkladı

İYİ Parti İl Genel Meclisi Üyesi Alper Yağcı, bugün düzenlenen basın toplantısında Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Yağcı, partililere ve basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada, şehre yapmayı planladığı hizmetleri detaylarıyla paylaştı.

Alper Yağcı'nın projeleri şu şekilde:

- Turizm ve Tanıtım: Şehrin turizm potansiyelini artırmak amacıyla profesyonel bir tanıtım stratejisi oluşturacaklarını belirterek, gastronomi ve termal turizmin yanı sıra tarih turizmine de odaklanacaklarını açıkladı.

- Esnaf ve Ekonomi: Belediyenin esnafı destekleme konusundaki rolünü güçlendireceklerini, yerel ekonomiyi canlandırmak için projeler geliştireceklerini söyledi.

- Ulaşım ve Trafik Çözümleri: Trafik sorununu çözmek adına şehir içi ulaşımın yeniden düzenlenmesi, özellikle öğrencilerin konforunu sağlamak için okul servisleri ve toplu taşıma sistemlerinde iyileştirmeler yapacaklarını ifade etti.

- Kültür ve Sanat: Şehirdeki kültür ve sanat etkinliklerine ağırlık vereceklerini belirterek, gençlerin ve halkın kültürel etkinliklere daha etkin bir şekilde katılımını sağlamak için projeler geliştireceklerini açıkladı.

Yağcı, konuşmasında ayrıca belediyecilikteki deneyimini ve İYİ Parti'ye olan bağlılığını vurgulayarak, 

"Liyakat, sevda ve halka hizmet anlayışıyla şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için yola çıkıyorum" dedi.

#AlperYağcı #İYİParti #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanlığı #AdayAdayı #Siyaset


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °