Yağcı, 'Afyonkarahisar Spor Camiası için Ne Gerekiyorsa Yapmaya Hazırım'

İYİ Parti Afyonkarahisar İGM üyesi ve Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, spor camiasının temsilcilerini ziyaret ederek, Afyonkarahisar spor kulüplerinin yükselmesi için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirtti

Spor 3.02.2024 11:42:55 0
Yağcı,

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Konya Milletvekili Ünal Karaman, Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere yönelik saha çalışmalarına hız verdi. 

Spor camiasının önemli temsilcilerini ziyaret eden heyet, Afyonkarahisar'ın spor alanındaki potansiyelini değerlendirmek ve desteklemek amacıyla görüşmeler gerçekleştirdi.

Heyetin ziyaret ettiği kurumlar arasında Türkiye Spor Yazarları Derneği, Türkiye Hakemler Derneği, Türkiye Antrenörler Derneği, Hes İlaç Afyonspor yönetimi ve Amatör Spor Kulüpleri Derneği yer aldı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Nadir Güzbey, sporun Afyonkarahisar için taşıdığı önemi vurgulayarak, Belediye Başkan Adayı Yağcı'ya başarılar diledi.

Türkiye Hakemler Derneği Başkanı Süleyman Güneş ve Türkiye Antrenörler Derneği Başkanı Mustafa Keser ile yapılan görüşmelerde, sporun sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. 

Hes İlaç Afyonspor yönetimi ile gerçekleşen görüşmelerde ise Afyonkarahisar'ın futbol alanında daha üst seviyelere çıkması için atılacak adımlar tartışıldı.

Aday Alper Yağcı, yaptığı açıklamada, "Afyonkarahisar’ımızın çıkarları doğrultusunda elimizi taşın altına koymaya daima hazırız. 

Belediye Başkanı seçilirsem, tüm spor branşlarında daha üst seviyelere taşıyacağız. 

Belediyemizin imkanları doğrultusunda spor kulüplerimizi destekleyeceğiz. 

Bu kentin futbolu da, voleybolu da, basketbolu da ayağa kalkacak. Yerle bir edilen itibar yeniden kazanılacak." dedi.

#Afyonkarahisar #SporDestek #AlperYağcı #İYİParti #YerelSeçimler #SporCamiası


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °