Yağcı, 'Afyonkarahisar’ımız hak ettiği konuma İYİ’likle kavuşacak'

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Hakan Şeref Olgun, Afyonkarahisar Milletvekili, İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, kentteki önemli isimleri ziyaret ederek seçim startını verdi

Siyaset 2.02.2024 15:57:20 0
Yağcı,

İYİ Parti heyeti, saha çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar'ın önemli isimlerini ziyaret ederek seçim startını verdi. 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Hakan Şeref Olgun, Milletvekili Alper Yağcı, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve diğer parti yetkilileri, kentteki kurumları ve dernekleri ziyaret ederek projelerini paylaştı.

Vali, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü ve Sivil Toplum Temsilcileri Ziyaret Edildi:

Heyet, ziyaretlerine Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın makamında başladı. 

Ardından Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Emniyet Müdürü Mahmut Ay, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten ve Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ile bir araya geldi.

AFSİAD Başkanı Kadir Sayın, Kanal 3 MEGA Birlik Medya AŞ Genel Müdürü Selcen Dilek Çöyğün, TV 3 Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve diğer medya temsilcilerini de ziyaret ettiler.

İYİ Parti İl Başkanı'ndan Teşekkür Açıklaması:

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada, "İYİ Parti, sosyal belediyecilik anlayışına yeni bir soluk kazandıracak bir başkan adayı ile seçim yarışına girdi. 

Alper Yağcı kardeşimiz halkın içinden, alçakgönüllü ve saygın bir kişidir. Ziyaretlerimiz sırasında çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bizleri onurlandıran tüm hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Yağcı'dan Teşekkür ve Hedefler:

İYİ Parti İl Gençlik Merkezi üyesi ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı ise ziyaretlerin ardından yaptığı konuşmada, 

"İYİ Parti olarak her zaman memleketimiz önceliğimiz olmuştur. 

Bana inanıp güvenen, güç ve cesaret veren dava arkadaşlarıma, abilerime, ablalarıma, kardeşlerime, hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. 

Afyonkarahisar’ımız hak ettiği konuma İYİ’likle kavuşacak" dedi.

#İYİParti #AlperYağcı #Afyonkarahisar #ZiyaretTuru #SeçimHazırlıkları


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °