Yağcı: 'Beraberlikle Şehrimizi Zirveye Taşıyacağız'

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ercan İşlek ve derneği yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.

Gündem 16.03.2024 08:59:04 0
Yağcı:

Alper Yağcı'nın ziyaretine, İYİ Parti il yönetim kurulu üyeleri, Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve partinin il yönetim kurulu üyeleri ile belediye ve İl Genel Meclisi üyesi adayları da eşlik etti.

Yağcı, bu önemli ziyaret sırasında yerel seçimler sonrası için plan ve hedeflerini ifade etti. 

Başkan adayı, Afyonkarahisar'ı bir üst seviyeye taşımayı amaçladıklarını ve bu süreçte iş dünyasının desteğinin büyük önem taşıdığını vurguladı. 

Alper Yağcı, "1 Nisan sabahı şehrimizi en üst lige çıkarmak için teşkilatımızla birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. 

İş insanlarımızın katkısına önem veriyoruz ve fikirlerinin şehri yönetmede değerli olacağını düşünüyoruz. 

Sivil toplum kuruluşlarımızın, iş insanlarımızın, hemşerilerimizin ve esnaflarımızın bilgi ve tecrübelerinden yoğun şekilde faydalanacağız," diye konuştu. 

Ayrıca, seçimleri kazanmaları durumunda ihtiyaç duyulan her türlü desteği vereceklerinin sözünü verdi ve Afyonkarahisar'ı sanayi ve turizm başta olmak üzere tüm alanlarda ileriye taşıyacaklarını belirtti.

#AlperYağcı #İYİParti #Afyonkarahisar #İşDünyası #YerelSeçimler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °