Yağcı, 'Gece gündüz demeden çalışan basın emekçilerinin günü kutlu olsun'

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İl Genel Meclis Üyesi ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yağcı, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla basın emekçilerini içtenlikle kutladı

Gündem 10.01.2024 11:28:56 0
Yağcı,

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İl Genel Meclis Üyesi ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yağcı, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak basın emekçilerini kutladı. 

Yağcı, basının demokrasinin kurumsallaşmasına büyük katkı sağlayacağını belirterek, basın çalışanlarının kamu adına yaptığı haberleri daha sağlıklı bir şekilde paylaşabilmesi için uygun koşulların oluşturulması gerektiğini vurguladı.

Mesajında, yerel basının güçlenmesinin bölgedeki dinamikleri harekete geçirecek önemli bir unsur olduğunu ifade eden Alper Yağcı, basın çalışanlarının görevlerini özveri ve fedakarlık içinde yerine getirdiklerine dikkat çekti. 

Yağcı, basın emekçilerinin ilkeli, tarafsız ve sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde kutsal bir vazifeyi gece gündüz demeden yerine getirdiklerini belirtti.

Halkın gözü, kulağı olan basının, demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu vurgulayan Alper Yağcı, basın çalışanlarının çalışma koşullarının gözden geçirilmesi gerektiğini ifade etti. 

Güçlü basın kuruluşlarının demokrasinin kurumsallaşmasına katkı sağlayacağını belirten Yağcı, basının, halkın haber alma hakkını kullanmasına aracılık ederek toplumsal kalkınma ve gelişmeye önemli katkılarda bulunduğunu dile getirdi.

Son olarak Alper Yağcı, basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

#ÇalışanGazetecilerGünü #Basın #Demokrasi #Afyonkarahisar #İYİParti


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °