Yağcı: Gerçek ülkücü yapamayacağı şeyin sözünü vermez

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Afyonkarahisar'daki çarşıların ilgisizlikten bitap durumda olduğunu belirterek değişim sözü verdi.

Siyaset 16.02.2024 16:02:09 0
Yağcı: Gerçek ülkücü yapamayacağı şeyin sözünü vermez

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, seçim çalışmaları kapsamında şehirdeki çarşıları ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi. 

Yağcı, bu ziyaretlerde çarşıların ihmal edilmiş durumda olduğunu vurguladı.

İYİ Parti İl Yönetimi ve Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ile birlikte yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde, Yağcı, şehir çarşısı ve Bedesten çarşısının eski günlerindeki parlaklığını yitirdiğine dikkat çekti.

Yağcı, esnaf ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmalarda çarşıların ilgisizlikten bitap durumda olduğunu belirterek, belediyenin bölge esnafını unuttuğunu ifade etti. 

Yağcı, şu açıklamalarda bulundu: "Bir zamanlar ilimizin gözde iki çarşısı olan belediye şehir çarşısı ve Bedesten çarşısı ilgisizlikten bitap durumda. 

Şehri bir iki caddeden ibaret gören belediyemiz bölge esnafını unutmuş durumda. 

Buradan sormak isterim en son ne zaman bu çarşılarımızı gezdiniz esnafımızı dinlediniz, derdini sordunuz. 

Günlerdir siftah etmeden akşam evine giden esnafımıza buradan seslenmek istiyorum. 

Bekleyin az kaldı, artık değişim zamanı. Bu değişimi yapacak olan esnafımız, emeklimiz, işçi kardeşlerimiz, haklarını yenen belediye çalışanlarımız. 

Hiç merak etmeyin 1 Nisan sabahı bambaşka bir belediye sizi karşılayacak. Tüm kesimlere iletişim kanalları açık bir belediyeyi artık siz yeni baştan inşa edeceksiniz. 

Bu şehirde otopark sorununu ve trafik sorununu çözebilecek tek başkan adayı benim. Bu güne kadar yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermedim. Biz sözü namus biliriz. 

Gerçek ülkücü yapamayacağı şeyin sözünü vermez." dedi.

 #İYİParti #Afyonkarahisar #AlperYağcı #BelediyeBaşkanı #Değişim


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °