Yağcı: "Memleketime Hizmet İçin Aday Adayı Oldum"

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Üyesi ve Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yağcı, Gün FM'in konuğu olarak gençlerin ve kadınların siyasette daha fazla yer alması gerektiğine vurgu yaptı

Gündem 13.11.2023 14:43:57 0
Yağcı:

İyi Parti Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Üyesi ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yağcı, Gün FM'in konuğu oldu. Yağcı, programda uzun yıllardır siyasetin içinde olduğunu belirterek,

"Hem mektepli, hem alaylıyım. Memleketime hizmet etmek için aday adayı oldum. Allah nasip eder de başkan adayı olursam şehrimiz için projelerimiz hazır" dedi.

Siyasette gençlerin ve kadınların daha fazla yer alması gerektiğini vurgulayan Yağcı, partisinin Genel Başkanı Meral Akşener'in genç yaşta siyasete atılmasıyla ilgili güzel bir örnek olduğunu belirtti.

Yağcı, gençlerin aktif görevler alması gerektiğini söyledi. Kişisel eğitimini de paylaşan Yağcı, 

"Mahalli İdareler Yüksekokulu ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldum, ardından Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisansımı tamamladım. 

Genç yaşlardan beri siyasetin içindeyim. Hem mektepli, hem alaylıyım. Memleketime hizmet etmek için aday adayı oldum. Allah nasip eder de başkan adayı olursam şehrimiz için projelerimiz hazır" diye konuştu.

Zafer Müzesi'ndeki tadilat çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Yağcı, "Çatı bitti, güçlendirme çalışmaları sürüyor. Sonrasında içerisi dizayn edilecek. Süreci yakından takip ediyoruz" şeklinde bilgi verdi.

#AlperYağcı #İyiParti #Siyaset #Gençler #Kadınlar #Afyonkarahisar #ZaferMüzesi #BelediyeBaşkanı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 10.5 ° / 6.5 °
Pazartesi 16 ° / 6.4 °
Salı 17.9 ° / 4.9 °