Yağcı, Saha Çalışmalarına Şehitlikle Başladı

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde saha çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptı

Siyaset 31.01.2024 10:33:06 0
Yağcı, Saha Çalışmalarına Şehitlikle Başladı

Afyonkarahisar'da gerçekleşecek olan yerel seçimlere kısa bir süre kala, İYİ Parti'nin Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, seçim çalışmalarına Hava Şehitliği ziyaretiyle start verdi. 

İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri eşliğinde gerçekleşen ziyarette, Yağcı, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Yağcı, Hava Şehitliği'nde gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret etti. 

Burada dernek başkanı İsmail Kumartaşlı ile bir araya gelen Yağcı, şehit ailelerine olan saygı ve minnet duygularını dile getirdi.

Başkan adayı Yağcı, "Biz demek, siz demek, siz demek, biz demek. Yani bir aday olarak sizlerle ilgili bir taahhütte bulunmak, şunu yaparım, bunu yaparım demeği bile ben zul sayarım. 

Biz Afyon Belediyesi'ni kazandığımız gün Afyon Belediyesi sizin." diyerek, şehit ailelerine olan desteklerini vurguladı.

İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu da, dernekte bir araya gelmenin önemini vurgulayarak, "Şehitlerimizin burada en kıymetli emanetleri sizlerle birlikte olmakla, teşkilat olarak da adayımızla birlikte gerçekten büyük bir mutluluk duyuyorum." dedi.

Ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getiren Kumartaşlı, Yağcı'ya ve İYİ Parti heyetine başarılar diledi.

#AlperYağcı #İYİParti #Afyonkarahisar #YerelSeçimler #ŞehitlerimizeSaygı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °
Pazartesi 16 ° / 6.4 °