Yağcı: 'Selçuklu Mahallesinin sorunlarını ben çözerim'

Afyonkarahisar’ın mahallesi olan Selçuklu 'da esnafları ziyaret eden İYİ Parti adayı Alper Yağcı, mahallenin yaşadığı sorunlara çözüm vaat ediyor.

Siyaset 28.02.2024 18:10:25 0
Yağcı:

İYİ Parti'nin dikkat çeken Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, Afyonkarahisar’ın en büyük mahallesi olan Selçuklu Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 

Ziyarette Yağcı'ya il yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe başkanı İzzet Köken, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclisi ve İGM adayları da eşlik etti.

Yağcı, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Selçuklu Mahallesinin belediye hizmetlerinden yeterince nasibini alamadığını belirterek, özellikle alt yapı, ulaşım, çevre düzenlemesi gibi sorunlara değindi. 

Mahallenin çarpık çurpuk yolları, eksik kaldırımları, kanalizasyon sorunları ve yağışlarda yaşanan sıkıntıları eleştiren Yağcı, Selçuklu Mahallesinin kaderinin değişeceğine dair vaatlerde bulundu.

Selçuklu Mahallesinin sorunlarına çözüm getirmek için alt yapı sorununu çözeceklerini, ulaşım sorununu ortadan kaldıracaklarını ve çevre düzenlemesiyle modern bir görünüm kazandıracaklarını belirten Yağcı, 

mahalle sakinlerinin rahat bir yaşam sürmesi için çocuk oyun alanları, modern çöp konteynırları, ticaret merkezleri gibi projeleri hayata geçireceklerini ifade etti. 

Ayrıca, mahalle sakinlerinin belediye hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi için tahsilat noktaları oluşturacaklarını ve kültürel etkinlikler için modern bir tiyatro salonu kazandıracaklarını söyledi.

Yağcı, Selçuklu Mahallesine yapacakları hizmetlerle ilgili sözlerini, "Hem alaylı hem de mektepli tek belediye başkan adayı olarak bu sözü veriyorum" diyerek tamamladı. 

#SelçukluMahallesi #İYİParti #BelediyeBaşkanı #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °