Yağcı: Sivil Toplumla Güç Birliği Yapacağız

Alper Yağcı, Afyonkarahisar'da sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek şehir için iş birliği mesajı verdi.

Siyaset 29.02.2024 12:08:56 0
Yağcı: Sivil Toplumla Güç Birliği Yapacağız

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, yoğun bir gün geçirerek sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti ve şehrin geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Yağcı, ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede, sivil toplumun kent yönetimindeki rolüne vurgu yaparak, Afyonkarahisar için güzel işlere imza atacaklarına inandığını belirtti.

Yağcı'nın günlük programında, İYİ Parti il yönetim kurulu üyeleri ve diğer parti teşkilatı üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde, Türk Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Afyonkarahisar Eczacılar Odası, Mimarlar Odası ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası gibi önemli kuruluşlar yer aldı.

Yağcı, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, "Bugün sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik. Şehrin ve toplumun gelişmesine katkıda bulunan bu kuruluşlara teşekkür ediyorum. 

Biz de yerel yönetimler olarak onların yanında olmak ve destek olmak istiyoruz. İletişim halinde kalarak ihtiyaçlarına çözüm bulmak önceliğimiz olacak ve üzerimize düşeni yapacağız. 

Sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte güzel çalışmalara imza atmayı umuyoruz" dedi.

Son olarak, İYİ Parti heyetiyle birlikte Dumlupınar Mahallesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Yağcı, esnafların düşüncelerini dinlediğini ve onların tecrübelerinin kendi yönetim anlayışı için rehber niteliğinde olduğunu belirtti. 

Esnaf ziyaretlerinin, mahalleyi eski canlı günlerine geri döndürecek ve bir cazibe merkezi yapacak projelerin hazırlanmasına katkı sağlayacağını vurgulayan Yağcı, 

"Esnafımızla bir araya gelerek onların sesini dinlemek bizim için çok önemli. Mahalleyi eski canlı günlerine geri döndürecek ve bir cazibe merkezi yapacak projelere sahibiz" dedi.

#Afyonkarahisar #İYİParti #AlperYağcı #SivilToplum #BelediyeBaşkanAdayı #EsnafZiyareti


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °