Yağcı'dan Afyonkarahisar'a Çözüm Sözü

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, şehrin sorunlarına çözüm odaklı belediyecilik anlayışını vurguladı.

Siyaset 4.03.2024 14:29:32 0
Yağcı

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, yerel seçimler öncesinde kentteki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek çözüm odaklı belediyecilik vizyonunu anlatmaya devam ediyor.

Kentin sorunlarını yakından takip eden Yağcı, özellikle oto pazarı ve galericiler sitesi gibi önemli alanlarda esnafın taleplerini dinleyerek çözüm üretme sözü verdi.

Yüksek lisans eğitimi almış bir aday olarak konuşan Yağcı, "En fazla çalışan, en çok hizmet getiren, en mantıklı ve makul projeleri sunan bir belediye başkanı olmayı hedefliyoruz. Toplumun tüm kesimlerinin katkısının olacağı bir belediyecilik anlayışını hayata geçirmeye hazırız" dedi.

Oto pazarı konusunda da iddialı projelerini paylaşan Yağcı, 1 Nisan'dan itibaren kısa sürede hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Daha düzenli ve planlı bir oto pazarı alanı oluşturacaklarını vurgulayan Yağcı, bu sayede vatandaşların araç alımı ve eksper hizmetlerini daha sağlıklı şartlarda gerçekleştirebileceklerini ifade etti.

#İYİParti #Afyonkarahisar #AlperYağcı #BelediyeBaşkanı #ÇözümOdaklı #Projeler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Yağcı' Afyonkarahisar' Çözüm
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °