Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan alınan hibe ile hayata geçirilecek yarı olimpik yüzme havuzu projesinin çalışmalarının hızla devam ettiğini duyurdu

Spor 30.01.2024 14:52:52 0
Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılacak yarı olimpik yüzme havuzunun çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı. 

Belediye Başkanı Karaman, yaptığı açıklamada projenin, "Yüzme bilmeyen kalmasın" vizyonuyla gençlere yüzme eğitimi imkanı sunmayı amaçladığını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hibe desteğiyle ilçeye kazandırılacak yarı olimpik yüzme havuzunun gençlerin spor faaliyetlerini artırmayı hedeflediğini vurgulayan Başkan Karaman, projenin ilerleyen aşamalarında gençlerin ve ilçe halkının katılımını da sağlamayı planladıklarını dile getirdi.

Yapılacak olan yarı olimpik yüzme havuzunun, gençlerin sporla buluşması ve yüzme yeteneklerini geliştirmeleri için önemli bir altyapı olacağını ifade eden Karaman, sporun gençler arasında yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla bu tür yatırımları hayata geçirdiklerini belirtti.

Başkan Erdal Karaman, gençlerin sosyal ve sportif aktivitelerle buluşmalarını destekleyen yatırımların ilçenin genel gelişimine olumlu katkılarda bulunacağını belirtti.

#Sinanpaşa #YarıOlimpikYüzmeHavuzu #GençlikVeSpor #SporYatırımları #SinanpaşaBelediyesi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °