Yarışmaya 4 binden fazla öğrenci katıldı: dereceye girenler ödül aldı

Afyonkarahisar'da, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in destekleriyle düzenlenen Kitap Okuma Yarışması sona erdi. Dereceye giren öğrencilere bisikletler ve çeşitli ödüller verildi

Gündem 14.10.2023 10:05:22 0
Yarışmaya 4 binden fazla öğrenci katıldı: dereceye girenler ödül aldı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in destekleriyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şubesi iş birliğinde gerçekleştirilen Ödüllü Kitap Okuma Yarışması sona erdi.

Şehirdeki öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen yarışma, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen ödül töreni ile son buldu.

Geleneksel hale gelen ve bu yıl 7.'si gerçekleşen "Kitap Okuma Yarışması" kapsamında ödül töreni düzenlendi. 

Yarışmaya 4 binden fazla öğrencinin katıldığı bu organizasyonda dereceye giren 120 öğrenci, ödüllerine kavuştular. 

Ödüller arasında 120 bisiklet, notebook, tablet ve çeşitli hediyeler yer aldı.

Törene Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ev sahipliği yaparken, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Eğitim Bir Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz, Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan, il protokolü, eğitim camiası, aileler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e desteklerinden ötürü teşekkür ederken, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Aydın da başta Belediye Başkanı Mehmet Zeybek olmak üzere Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Arslan ve eğitim camiasına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise eğitim ve öğretime verdikleri destekten bahsederek, gençlerin kitap okuma alışkanlığı kazanmasını önemsediklerini vurguladı. 

Ayrıca, Filistin'deki olaylara ve bölgedeki üzücü bir vefat haberi üzerine taziye dileklerini iletti.

Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Ali Özkaya, öğrencileri tebrik ederek, gençlerin fikir üreterek ülkeyi daha ileriye taşıyacaklarına inandıklarını ifade ettiler.

Eğitim Bir Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz ise okumanın soylu bir eylem olduğuna vurgu yaparak, bu tür yarışmaların gençlerin eğitim hayatına olumlu etki ettiğini belirtti.

Tören, ödüllerin verilmesi ve aile fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi. 

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Kitap #Öğrenci #Yarışma #Ödül #Bisiklet


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °