Yasan, 'Uluçay, Afyonkarahisar için bir şans'

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek birliğin ve iletişimin devamlılığının önemine vurgu yaptı

Siyaset 26.01.2024 10:34:29 0
Yasan,

Afyonkarahisar'ın geleceğine yönelik kritik bir adım atan AK Parti belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar Kent Konseyi'ni ziyaret etti. 

Ziyarette, Kent Konseyi'nin birliğin ve iletişimin devamlılığı açısından kilit bir role sahip olduğunu belirten Uluçay, şehirdeki önemli konuları ele aldı.

Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan, Uluçay'ın Afyonkarahisar için önemli bir şans olduğunu ifade ederek, "Halkın sıkıntı ve talepleri ile yakından ilgilenecek bir lider olduğuna inanıyoruz. 

Bu denli halka kucaklaşabilen, birlikte hareket edebilen insanlar az bulunur" dedi.

Ziyarette AK Parti Afyonkarahisar il yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Ferda Öztürk ve Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan da Uluçay'a eşlik etti. 

İl başkanlığı döneminden tanıdıkları Uluçay'ın aday olmasının tüm Afyonkarahisarlılar için bir şans olduğunu dile getiren Yasan, birliğin ve iletişimin devamlılığı açısından Kent Konseyi'nin önemine vurgu yaptı.

Hüseyin Ceylan Uluçay, ziyarette yaptığı konuşmada, "Kent Konseyi'nin ne kadar aktif bir heyetten oluştuğunu biliyoruz. 

Birliğin ve iletişimin devamlılığı açısından da çok önemli bir kurum olduğunun farkındayız. 

Daha önceki başarılı çalışmalarınızı biliyoruz ve yeni dönemde güzel bir iş birliği içinde olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Bu anlamlı ziyaret, Afyonkarahisar'ın geleceğine yönelik işbirliklerine dair umutları güçlendirdi. 

Uluçay, Kent Konseyi'nin etkili bir aracı olduğunu belirterek, şehir ve vatandaşlar arasındaki köprüyü güçlendireceklerini ifade etti.

#Afyonkarahisar #HüseyinCeylanUluçay #KentKonseyi #YerelSeçimler #AfyonkarahisarHaber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Yasan 'Uluçay Afyonkarahisar '
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °