YDS Sınavına Katılacaklara Önemli Duyuru: Kimlik Kontrolünü Yapmayı Unutmayın

2023 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'na katılacak adaylar için Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nden önemli bir duyuru geldi

Gündem 16.10.2023 12:15:36 0
YDS Sınavına Katılacaklara Önemli Duyuru: Kimlik Kontrolünü Yapmayı Unutmayın

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, 22 Ekim 2023 tarihinde düzenlenecek olan 2023 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2023-YDS/2) katılımcılarına önemli bir duyuru yaparak, sınav günü için önemli bilgileri paylaştı.

Sınavın sorunsuz bir şekilde geçmesi ve katılımcıların mağduriyet yaşamaması amacıyla yapılan duyuruda, Nüfus Cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adaylar için özel bir düzenlemenin yapıldığı belirtildi. 

Adaylar, sınav öncesinde aşağıdaki adımları takip etmelidir:

- Sınav Giriş Belgesi ile bir adet fotoğrafınızı yanınıza alın.

- Nüfus Müdürlüklerine başvurarak "Sınav Giriş Belgesi" ile birlikte işlem yapın.

- Yeni kimlik kartınız düzenlenene kadar geçerli olacak fotoğraflı, imzalı, mühürlü/barkodlu-karekodlu "Geçici Kimlik Belgesi" alabilirsiniz.

- MERNİS Nüfus bilgilerinde sorun yaşayan adaylar, bilgi güncelleme işlemlerini de bu süreçte yapabilirler.

22 Ekim 2023 Pazar günü, 07.00-10.00 saatleri arasında Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü açık bulundurulacak ve bu saatler içinde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Sınav katılımınız için gerekli belgeleri eksiksiz olarak hazırlayarak, bu duyuruda belirtilen tarih ve saatler arasında işlemlerinizi yapmanız önemlidir. 

#Nüfus #Vatandaşlık #Kimlik #Sınav #belge #YDS #Öğrenci 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °