Yegin: Afyonkarahisarlı Vatandaşlarımızın Taleplerini ve İsteklerini Aldık

AK Parti'nin Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Orhan Yegin, Afyonkarahisar'daki seçim çalışmalarını değerlendirdi ve vatandaşların talep ve isteklerini dinlediklerini belirtti.

Siyaset 16.02.2024 12:24:07 0
Yegin: Afyonkarahisarlı Vatandaşlarımızın Taleplerini ve İsteklerini Aldık

Bugün AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda yoğun bir mesai vardı. 

AK Parti’nin en önemli isimlerinden Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, seçim çalışmalarını değerlendirmek için bir koordinasyon toplantısı düzenledi. 

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Orhan Yegin, “Sahada adaylarımıza karşı güzel bir teveccüh var. 

Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızın taleplerini isteklerini aldık." dedi.

Toplantı, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in başkanlığında gerçekleşti. 

Teşkilat Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Orhan Yegin'in yanı sıra, Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, MKYK Üyesi Dilek Yıldız Büyükdağ, Nevşehir Milletvekili ve Genel Merkez Afyonkarahisar İl Koordinatörü Emre Çalışkan, MYK Üyesi Vahit Atalan, İl Koordinatörü Furkan Katmerci, AK Parti İl Başkan Vekili Ömer Dayı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz ve il yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Yegin, yaptığı açıklamada, “Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir Bey ile birlikte illerimize giderek teşkilatlarımızla istişareler yapıyoruz. Erkan Başkanımız bu seyahatleri bütün illere yapıyor.

 Bizler yardımcıları olarak zaman zaman kendisine eşlik ediyoruz. 

Bugün bu kapsamda Afyonkarahisar’a geldik. Belediye başkan adayımızla, vekillerimizle ve teşkilatımızla birlikte Afyonkarahisar’daki çalışmaları konuştuk değerlendirme yaptık." şeklinde konuştu.

Yegin, şu ifadeleri kullandı: “Teşkilat olarak, ne durumdayız, neler yapıyoruz, yapılan çalışmalar neler, vatandaşlarımızla sahada karşılaşıldığında talep ve beklentileri nelerdir, konularını istişare ediyoruz. Vatandaşlarımızın hem adaylarımıza hem teşkilat mensuplarımıza aktardığı konular üzerine hep beraber şehir şehir ilçe ilçe analizler yaparak değerlendirmelerimizi yapıyoruz.

Afyonkarahisar her zaman AK Parti’mize bizlere büyük destek vermiş bir şehirdir. Sağolsunlar kıymetli Afyonkarahisarlılar Cumhurbaşkanımıza olan ilgi alakaları sevgileri muhabbetleri buradaki adaylarımızın hem genel seçimde hem de yerel seçimde gösterdikleri alaka her zaman bizi mutlu eden gururlandıran bir alakadır. 

Şimdi bugün bu alakanın daha da yeniden artarak arkadaşlarımıza heyecan verdiği onları cesaretlendirdiğini gördük ve değerlendirmemizi yaptık. 

Şimdi de ödevlerimizi aldık çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

#AKParti #Seçim #Teşkilat #Afyonkarahisar #OrhanYegin


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °