Yeni yılın sağlık huzur mutluluk ve başarı getirmesini dilerim

Yeni yılın sağlık huzur mutluluk ve başarı getirmesini dilerim

Gündem 31.12.2022 10:35:27 0
Yeni yılın sağlık huzur mutluluk ve başarı getirmesini dilerim

Uyuşturucu İle Mücadele Federasyonu Genel Başkanı Yusuf BUDAK   Mekke’nin İslam ordusu tarafından fethedilişiyle insanlığın içinde bulunduğu karanlıktan aydınlığa kavuştuğunu “İslam tarihinin en değerli ve anlamlı günlerinden  biri olan Mekke’nin fethi bütün dünyaya ‘insanlık’ dersi vermiştir. 

Peygamberimiz Hazreti Muhammed (s.a.v) savaşmak, zulmetmek  yerine bağışlamayı,affetmeyi seçerek insanların gönüllerini İslam’a açmıştır. Bu fetihten sonra diğer fetihler arka arkaya gelmiş ve İslam üç kıtaya hızla yayılmaya başlamıştır.  

Bu duygu ve düşüncelerle  tüm İslam âlemi için Mekke’nin fethinin mübarek olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum. Budak sözlerine şöyle devam etti. ''Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2022 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz. 

Umutlarımız, beklentilerimiz ve ulaşmak için çaba gösterdiğimiz hedeflerimiz, geleceğe olan umudumuzu ve inancımızı üzerine koyarak daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışmalıyız.

Yeni yılda, birtane evladımız bile olsa onun yaşamına el uzatmak, hayata kazandırmak boynumuzun borcudur İnandığımız bu yolda  bu anlayışla hareket ederek her geçen gün bir önceki güne göre artacağı, çalışma azmimizin  ve isteğimizin önünde hiçbir engelin duramayacağı gerçeğinin bilincinde olarak durmadan çalışacağız. 

Acısıyla, tatlısıyla geride bıraktığımız 2022 yılında, edindiğimiz tecrübe ve kazanımları yeni başlayacağımız yılda daha güzel sonuçlar  daha ileri hedefler elde etmek için çalışacağımız bir yıl olmasını, 2023 yılının milletimize sağlık huzur mutluluk ve başarı getirmesini dilerim '' dedi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °