Yenişehirlioğlu: "Can kaybı yaşanmamış olması en büyük tesellimiz"

Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, kazada yaralanan Bahadır Yenişehirlioğlu ve oğluna geçmiş olsun dileklerini iletti

Gündem 9.06.2023 11:18:59 0
Yenişehirlioğlu:

Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, kazada yaralanan Bahadır Yenişehirlioğlu ve oğluna geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi. Yenişehirlioğlu ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, kazanın TBMM'deki çalışmalarını tamamladıktan sonra Manisa'ya dönüş yolunda gerçekleştiğini ifade etti. 

Hastanede tedavileri devam eden Yenişehirlioğlu, dostlarına ve sevenlerine destekleri için teşekkür etti ve sağlıklı bir şekilde bir araya gelmeyi umduğunu belirtti.

Dün gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ile oğlu Muhammed Talha Yenişehirlioğlu yaralandı. 

Kazanın ardından 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversite Hastanesi'ne kaldırılan Yenişehirlioğlu ve oğlunun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Olayın ardından Afyonkarahisar - Uşak kara yolu bir süre trafiğe kapatıldı. Ancak, kaza sonucu oluşan araçların kaldırılmasının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °