"Yerel seçimlerde yoğun bir çalışma içerisinde olacağız"

MHP'nin 14. Olağan Kongresi sonrası Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı olarak seçilen İbrahim Danaoğlu ve yönetimi, mazbatasını alarak göreve başladı

Gündem 18.08.2023 15:00:46 0

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14. Olağan Kongresi sonrasında, parti içi demokratik süreçlerle seçilen ilçe başkanları ve yönetimleri mazbatlarını aldı. 

Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığına seçilen İbrahim Danaoğlu ve beraberindeki yönetim ekibi de mazbatasını alarak görevine başladı.

Yeni görevine başlamasının ardından İbrahim Danaoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta sonu coşkulu bir atmosferde gerçekleştirilen 14. Olağan Kongrelerini hatırlattı.

Danaoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, il yöneticileri ve eski Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal'a destekleri için teşekkür etti. 

Kongreye katılan ülküdaşlara da şükranlarını sundu.

Danaoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi'nin temel değerleri olan vatan, bayrak ve millet yolunda ilerleyeceklerini ve Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli'nin liderliğinde aldıkları bayrağı daha da yukarı taşıyacaklarını vurguladı. 

Yerel seçimlerde kazandıkları başarıyı sürdürmek ve mevcut belediyeleri korumakla birlikte daha fazla belediyeyi kazanmak için yoğun bir çalışma içinde olacaklarını ifade etti. 

Danaoğlu, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, yeni dönemin teşkilata hayırlı olmasını diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve yeni yönetim ekibi, mazbatasını alarak göreve resmen başladı. 

#Afyonkarahisar #Başkan #Merkez #İlçe #Mazbata #Yerel #Seçim


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °