Yerel sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü

Cumhur İttifakı milletvekilleri Mehmet Taytak ve Ali Özkaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Dinar AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Özgül TBMM'de bir araya geldi

Gündem 13.06.2023 14:20:00 0
Yerel sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü

Cumhur İttifakı milletvekilleri Mehmet Taytak ve Ali Özkaya, Cumhur İttifakı'na bağlı olan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Dinar AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Özgül ve Dinar merkez ile köy muhtarları TBMM'de bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. 

Toplantı salonunda gerçekleşen buluşmada, yerel sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Cumhur İttifakı milletvekilleri Taytak ve Özkaya, Dinar ve Başmakçı heyetini TBMM'de ağırladı. Toplantı salonunda gerçekleşen buluşmada, yerel sorunlar ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. 

Taytak ve Özkaya, Cumhur İttifakı ruhunu benimseyerek Afyonkarahisar'a en iyi hizmeti sunmak amacıyla TBMM'de yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini ifade ettiler. Ayrıca, ziyaretleri için heyete teşekkür ettiler.

Taytak, daha sonra Başmakçı Belediye Başkanı Melihat Berber, Başmakçı MHP İlçe Başkanı Abdurahman Tezcan, Dinar MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte TBMM'de gezintiye çıktı ve muhtarlarla bir süre sohbet etti. Taytak, muhtarların talep ve isteklerini dinledi. 

Milletvekili Taytak, Dinar ve Başmakçı heyetinin ilçelerine yönelik projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Taytak, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dinar ve Başmakçı'ya destek vermeye devam edeceğini belirtti. 

Muhtarların taleplerini önemseyen ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyen Taytak, köylerin kalkınması ve hizmetlerin geliştirilmesi konusunda çalışmalar yapacağını ifade etti. Ayrıca, Dinar ve Başmakçı heyetine teşekkür ederek, vatandaşların her zaman yanında olacağını vurguladı.

Beyaz Belge 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °