Yurdunuseven: CHP'nin Arka Bahçesinde Kimlerle Demlendiği Tarihe Not Düşecek

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 2023 yılını değerlendirerek, genel seçimler ve terörle mücadeledeki çabalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Siyaset 3.01.2024 14:04:41 0
Yurdunuseven: CHP

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 2023 yılını değerlendirerek, genel seçimler ve ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Milletvekili Yurdunuseven, bu yılın özellikle genel seçimler ve terörle mücadele açısından önemli bir döneme işaret ettiğini ifade etti.

2023 yılında ikinci kez hemşehrilerinin gösterdiği teveccühle yola çıktıklarını belirten Yurdunuseven, ülkenin, özellikle deprem felaketiyle sarsıldığı bir yıl geçirdiğini hatırlattı. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet dileyen Milletvekili, Türk milletinin yardımlaşma ve dayanışma örneği sergileyerek depremzedelere destek olduğunu vurguladı.

Genel seçimleri değerlendiren Yurdunuseven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti'nin, kurulan ittifaklara rağmen milletin teveccühünü kazanarak Türkiye'nin geleceğine yönelik güçlü adımlar attığını belirtti. Filistin'deki insanlık dramına dikkat çeken Yurdunuseven, Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin, Müslümanlara karşı soykırıma karşı sesini yükselttiğini ifade etti.

Son yaşanan terör saldırısıyla ilgili de konuşan Yurdunuseven, PKK'nın düzenlediği hain saldırıda şehit olan askerlere rahmet diledi. Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadelesini öven Yurdunuseven, CHP'nin ise terör örgütüyle iş birliği içinde olduğunu iddia etti. Milletvekili, CHP'nin vatan evlatlarına değil, vatan hainleriyle iş tuttuğunu belirterek, 2023'ün bu açıdan tarihi bir dönemeç olduğunu vurguladı.

#İbrahimYurdunuseven #AKParti #CHP #2023Değerlendirmesi #TerörleMücadele #GenelSeçimler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °