Yurdunuseven: Diğer Adayların Kentsel Dönüşüm Vaadi İmkansız

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, diğer belediye başkanı adaylarının kentsel dönüşüm vaatlerini eleştirerek, çözüm sunan projelerin önemini vurguladı.

Siyaset 6.03.2024 11:15:16 0
Yurdunuseven: Diğer Adayların Kentsel Dönüşüm Vaadi İmkansız

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, kentsel dönüşüm vaatlerinin fizibilitesinin tartışmalı olduğunu belirterek, Afyonkarahisar için özgün bir kentsel dönüşüm modelinin uygulanacağını açıkladı.

Yurdunuseven, AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın projelerini desteklediğini ve Afyonkarahisar için benzersiz bir kentsel dönüşüm modeli geliştirdiklerini ifade etti. 

Bu modelle, Mısri Mahallesi ve diğer kentsel dönüşüm alanlarında tüm hak sahiplerinin memnun olacağını vurguladı.

"Diğer adayların kentsel dönüşüm vaatleri imkansız" diyen Yurdunuseven, projelerin maliyetlerinin ve fizibilitesinin göz önünde bulundurulması gerektiğini belirtti. 

Ayrıca, belediye bütçesinin kentsel dönüşüm için yetersiz olduğunu ve kat artışı gibi uygulamaların rant getirebileceğini dile getirdi.

Uluçay'ın projelerinin sağlam temellere dayandığını ve doğru bir şekilde hazırlandığını vurgulayan Yurdunuseven, diğer adayların ise detaylı ve somut projeler sunamadığını dile getirdi.

Afyonkarahisar için özel olarak geliştirilen kentsel dönüşüm modelinin dünyada örneğinin olmadığını belirten Yurdunuseven, vatandaşların bu projeyi benimseyeceğine inandıklarını söyledi.

#KentselDönüşüm #Afyonkarahisar #AKParti #Milletvekili #Projeler #Uygulama #Vaadler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °