Yurdunuseven: "Engelleri Ortadan Kaldırmaya Devam Ediyoruz"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, engellilere yönelik desteklerin ve engellerin kaldırılması çabalarının süreceğini vurguladı

Saglik 2.12.2023 11:29:00 0
Yurdunuseven:

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü değerlendirerek, engellilere verilen önemin altını çizdi. 

Yıllardır engelli bireylerle birlikte çeşitli zorlukları aştıklarını belirten Yurdunuseven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hükümetin engellilere özel bir öncelik tanıdığını ifade etti.

Yurdunuseven, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle, Afyonkarahisar özelinde ülkemizdeki tüm engelli bireylerimize selamlarımı iletiyorum. 

Toplum olarak, hepimizin potansiyel birer engelli adayı olduğumuzun bilinciyle, engeli sadece engellilerin değil, hepimizin ortak bir sorunu olarak görmemiz gerekiyor."

Milletvekili Yurdunuseven, Türkiye'nin geleceğinde engelleri kaldırmaya devam edeceklerini belirterek, 

"Eğitimden sağlığa, sosyal yaşamdan spora kadar her alanda engellilerimizin yanında olduk. 

Engelli bireylerimizin ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak için sosyal yardımlar ve istihdam alanlarında adımlar attık. 

Engelleri kaldırmaya devam edeceğiz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde engelli kardeşlerimize huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum" dedi.

#EngellereKarşıBirlikte #EngelleriKaldırmayaDevam #EngelsizBirGelecek #3AralıkDünyaEngellilerGünü #EngelliDestekler #AKParti #İbrahimYurdunuseven #ToplumsalSorumluluk #EngelliHakları #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °