Yurdunuseven: "Gazilerimiz, bu vatanın, bu bayrağın bize en büyük emanetidir"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle şehitlerimizi ve gazilerimizi anarak, Türk milletinin kahramanlık ve fedakarlık geleneğine vurgu yaptı.

Gündem 18.09.2023 11:08:07 0
Yurdunuseven:

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla duygusal bir mesaj yayımladı. 

Yurdunuseven, mesajında Türk milletinin tarih boyunca vatan, millet ve bayrak uğruna verdiği mücadeleye ve şehitlik-gazilik mertebesine vurgu yaparak, bu kutsal değerlerin unutulmaması gerektiğine dikkat çekti.

Yurdunuseven, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Asırlardır bu topraklarda ve birçok farklı coğrafyada varoluş mücadelesi vermiş yüce milletimiz, vatan, millet ve bayrak uğruna sayısız şehit vermiş yine sayısız insanımız kanını al bayrağımıza katarak gazilik şerefine nail olmuştur. 

Aziz Türk Milleti, dünyadaki hiçbir millette eşi benzeri bulunmayan şehitlik ve gazilik mertebesini yaşamış ve daima bu onurlu ve benzersiz kahramanlıkların şerefini yaşatacaktır."

Türk milletinin tarih boyunca "ordu millet" anlayışıyla var olduğunu vurgulayan Yurdunuseven, "Bu nedenledir ki bu milleti mağlup edecek hiçbir güç dünya üzerinde yoktur. 

Şehitlerimizin emanetlerini yaşattığımız gibi gazilerimiz de bu vatanın, bu bayrağın bize en büyük emanetidir. 

Canını seve seve vatan uğruna vermek uğruna çıktığı yolda gazilik şerefine nail olmuş her gazimizin bizler için değeri çok büyüktür. 

Onların kahramanlıklarını asırlar boyunca yaşatacak ve unutmayacağız." dedi.

Son olarak, Gaziler Günü vesilesiyle tüm şehit ve gazileri saygı ve minnetle yâd eden İbrahim Yurdunuseven, Türk milletinin bu kutsal değerlere olan bağlılığının devam edeceğini vurgulayarak mesajını noktaladı.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Milletvekili #Gazi #GazilerGünü


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °