Yurdunuseven, vatandaşların taleplerini dinledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar İl Binasında düzenlenen "Halk Günü" programında vatandaşların taleplerini dinleyerek çözüm noktasında çaba gösterdi

Gündem 9.12.2023 11:23:16 0
Yurdunuseven, vatandaşların taleplerini dinledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, "Halk Günü" buluşmaları kapsamında Afyonkarahisarlı vatandaşlarla bir araya geldi. 

Yurdunuseven, Afyonkarahisar AK Parti İl Binasında düzenlenen programda vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm noktasında çaba gösterdi.

Programa yoğun bir katılımın olduğu gözlemlenirken, Milletvekili Yurdunuseven, il binasına gelen vatandaşlarla birebir görüşerek sorun ve taleplerini not aldı. 

Afyonkarahisar'ın hizmetkarı olmaya devam edeceklerini belirten Yurdunuseven, 

"Her zaman Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızın yanında olmaya, onların sıkıntısını ve derdini çözme gayretiyle hareket etmeye devam ediyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın insan odaklı politikalarını Afyonkarahisar'da yıllardır sürdürdüklerini vurgulayan Yurdunuseven, 

"Halk Günü buluşmalarımızda onlarca vatandaşımızla hem bir araya gelip sohbet ettik, hem de onların talep ve isteklerini dinledik. 

Biz her zaman vatandaşlarımızın hizmetkarıyız şuuruyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Bizim sevdamız Türkiye, bizim sevdamız Afyonkarahisar ve Afyonkarahisar'da yaşayan her bir vatandaşımızdır." şeklinde konuştu.

Milletvekili Yurdunuseven, taleplerini dinlediği vatandaşlardan telefonla çözülebilecek konuları anında çözüme kavuşturup, ilgili birimlere yönlendirdi. 

Programın sonunda vatandaşlar, yapılan etkinlikten memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

#HalkGünü #Afyonkarahisar #İbrahimYurdunuseven #VatandaşİleBuluşma #ÇözümOdaklıHizmet


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °